(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Treska ve slanivém kabátku
Potřebné ingredience
4 filety z tresky popř. jiné rybky 3 střední cibule plátek másla na vymazání pekáčku 100 ml smetany ke šlehání 15 dkg anglické slaninky sůl koření na ryby
Postup přípravy
Nejprve si připravíme pekáček, který vymažeme máslem a vyložíme polovinou na plátky nakrájenou cibulí. Filety z tresky omyjeme, osolíme, ochutíme kořením na ryby a zabalíme do plátků anglické slaniny. Na jednu filetu počítáme cca se 2-3 plátky. Připravené filety poklademe do pekáčku vyloženého cibulovou podestýlkou a zasypeme zbytkem cibule. Nakonec vše zalijeme smetanou a dáme zapéct do vyhřáté trouby na 180 - 200 stupnů asi 45 minut.
Je to obrovská bašta! Cibule a slaninka krásně ovoní rybku a s bramborovou kaší prostě mňamka! :)
Je to obrovská bašta! Cibule a slaninka krásně ovoní rybku a s bramborovou kaší prostě mňamka! :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé